duminică, 2 decembrie 2012

A doua Casa!

                 A doua casa !

      In aproape fiecare dimineata eu si colegii mei  plecam de acasa de langa familie si ne indreptam  catre  servici.
             A doua CASA !
      Programul e la fel, pe la 8.30 cafeaua de dimineata, pentru altii ceai sau capuccino, schimb de evenimente sau intamplari pana pe la 9.00 cand trebuie sa apara sefu!
      Apoi discutii despre ce avem pe programul de zi, mai vedem cum arata lucrarile si implicam si pe sefu la discutii.

        Parerile despre lucrari sunt bine venite de la fiecare, asta face sa ne simtim ca acasa, adica parerea noastra conteaza , este ascultata si  folosita.  Suntem toti tineri si plini de viata, plini de idei si suntem pozitivi.
        Pe la prinz familia Multiprint sta la masa unde mai ne delectam cu o gluma sau cu ceva picant de pe masa.
       Dupa masa apare agitatia, doi pleaca la un montaj pe la Braila, unul trebuie sa mai faca ceva insigne pentru campanie, iar deja ramanem fara cineva care sa mearga sa cumpere lac, dar gasim pe cineva si culmea pleaca doi, unul e sofer si celalalt stie ce fel de lac trebuie.
      Acea zi, fiecare zi, suntem uniti, o familie, ne completam, ne inlocuim si mereu invingem lupta cu sarcinile de serviciu. Spre seara ne gandim ca ziua a fost benefica, chiar daca au mai ramas pe panou sarcini de servicu....
      Multe din sarcini sunt adaugate, altele sunt sterse cind se finalizeaza! Sarcini vor fi mereu dar acum se termina ziua. Suntem obositi si plecam Acasa de la a Doua Casa, dar suntem fericiti unde muncim si unde mergem dupa munca!
      O zi buna ! de familie, de munca, de distractie........de la prima si a doua casa !

2 comentarii:

  1. Ceea ce as mai adauga la aceste vorbe frumoase este ca fără tine, atmosfera ar fi fără sare si piper. Bravo! Tine-o tot așa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca fac parte din Familia MultiPrint! :)

    RăspundețiȘtergere